retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7  dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten uitbetaald mits de volledige bestelling word geretourneerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@allyoucanwearjewelry.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde sieraden,oorbellen en haar accessoires kunnen niet geretourneerd worden. Ook sale items mogen niet geretourneerd worden

LET OP:

Belangrijk! De items die worden geretourneerd moeten teruggestuurd worden met de originele labels eraan, de items dienen ongedragen te zijn en mogen geen sporen bevatten van bijvoorbeeld make-up, parfum of deodorant. Dit checken we zorgvuldig! We nemen ook geen items retour als je alleen het kaartje terugstuurt. Het originele kledingstuk moet er aan hangen. Bij kleding graag de reden vermelden.